Cookie- og privatlivspolitik

 

Når du besøger www.opr-virksomhedslån.dk (”Hjemmesiden”) eller hvis du optager et lån eller du i øvrigt registreres i vores kundesystem, indsamler OPR-Finance ApS information om dig. Her kan du læse mere om, hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til dem og hvordan du kontakter OPR-Finance vedrørende vores cookie- og privatlivspolitik.

 

1 Privatliv

 

1.1 Behandling af personoplysninger

Når du besøger Hjemmesiden

Når du besøger Hjemmesiden vil OPR-Finance som dataansvarlig indhente og behandle følgende oplysninger om dig som bruger:

 

  • din IP-adresse,
  • oplysninger om din browser, og
  • din færden og adfærd på Hjemmesiden.

 

Nogle af disse oplysninger indsamles ved hjælp af Cookies (se mere herom nedenfor). Formålet med og grundlaget for denne behandling er OPR-Finance legitime interesse i at generere statistik over brugen af vores hjemmeside og for markedsføringsmæssige formål. På baggrund af disse personoplysninger vil der ske en markedsføringsmæssig profilering, så længe du lagrer vores Cookies således at den markedsføring, du får vist på nettet, vil være mere målrettet til dine præferencer. Dine præferencer fastlægges ud fra din færden på Hjemmesiden. Se mere om brugen af Cookies nedenfor.

 

OPR-Finance opbevarer ikke dine personoplysninger i længere tid end nødvendigt til opfyldelse af ovenstående formål. Medmindre OPR-Finance er pålagt i henhold til relevant lovgivning at opbevare dine personoplysninger i en længere periode, vil OPR-Finance slette dine oplysninger senest efter 1 måned efter din brug af hjemmesiden.

 

De oplysninger, der gemmes i Cookies slettes efter de perioder, der fremgår nedenfor.

 

Når du optager et lån hos OPR-Finance 

OPR-Finance vil indsamle og behandle følgende oplysninger, når du ansøger om et lån:

 

  • navn,
  • e-mail,
  • adresse,
  • virksomhed,
  • jobtitel,
  • e-mailadresse, og
  • bankoplysninger.

 

OPR-Finance vil desuden indsamle og behandle følgende oplysninger fra tredjeparter, herunder kreditoplysningsbureauer så som Experians RKI-register, som led i din ansøgning om lån:

 

  • CPR-nummer

 

Oplysningerne behandles på baggrund af vores legitime interesse i at håndtere behandling af din ansøgning om lån samt til opfyldelse af krav i henhold til hvidvasklovgivning. Formålet er at kunne foretage en vurdering og facilitere godkendelse af dig som ansøger til et lån hos OPR-Finance og til videreudvikling af OPR-Finances produkter og services. OPR-Finance vil desuden behandle samt registrere nødvendige oplysninger om dig til brug for at kunne indgå en låneaftale med dig, herunder dine bankoplysninger.

 

OPR-Finance vil desuden behandle dit CPR-nummer på baggrund af dit samtykke, som vi vil indhente særskilt og med det formål at validere dig som ansøger og selvskyldnerkautionist, herunder til CPR-validering af adresse, og ved indhentelse af kreditoplysninger fra Experians RKI-register til validering af økonomisk soliditet og kreditværdighed, samt til opfyldelse af krav i henhold til hvidvasklovgivning.. Dit CPR-nummer vil desuden blive anvendt til at kommunikere med dig via E-boks.

 

OPR-Finance vil ikke i øvrigt behandle oplysninger om dig, som kan betegnes som følsomme personoplysninger. 

 

OPR-Finance opbevarer ikke dine personoplysninger i længere tid end nødvendigt til opfyldelse af ovenstående formål. Medmindre OPR-Finance er pålagt i henhold til relevant lovgivning at opbevare dine personoplysninger i en længere periode, vil OPR-Finance opbevare dine personoplysninger indsamlet i forbindelse med optagelse af lån, i en periode på op til 5 år efter afvikling af lånet eller efter ophør af låneaftalen, hvorefter oplysninger slettes.

 

Når du bliver registreret i vores kunderegister

OPR-Finance vil desuden registrere og behandle følgende oplysninger om dig i vores kunderegister:

 

  • Navn,
  • Adresse,
  • Telefonnummer, og
  • E-mail.

 

Vi behandler disse oplysninger om dig på baggrund af vores legitime interesse i at kunne opretholde og pleje vores kundeforhold med dig. OPR-Finance opbevarer ikke dine personoplysninger i længere tid end nødvendigt til opfyldelse af ovenstående formål. Medmindre OPR-Finance er pålagt i henhold til relevant lovgivning at opbevare dine personoplysninger i en længere periode, vil OPR-Finance opbevare dine personoplysninger i vores kunderegister, i en periode på op til 6 måneder efter du ophører som kunde hos OPR-Finance, hvorefter dine oplysninger slettes.

 

Optagelse af telefonsamtaler

OPR-Finance optager og opbevarer dine telefonsamtaler med OPR-Finance og behandler i den forbindelse oplysninger om dig. Vi behandler oplysninger om dig fra din telefonsamtale med os af hensyn til gennemførelse af foranstaltninger, der træffes på foranledning af din anmodning om indgåelse af en låneaftale, herunder for at kunne dokumentere, hvilke mundtlige aftaler, der måtte være indgået med dig telefonisk, herunder forhold, der kan være relevante for kreditvurderingen af dig som ansøger. OPR-Finance vil desuden behandle oplysninger fra din telefonsamtale med os til opfyldelse af krav i henhold til hvidvasklovgivning.

 

OPR-Finance opbevarer ikke dine personoplysninger i længere tid end nødvendigt til opfyldelse af ovenstående formål. Medmindre OPR-Finance er pålagt i henhold til relevant lovgivning at opbevare dine personoplysninger i en længere periode, vil OPR-Finance opbevare dine personoplysninger fra telefonoptagelsen i en periode på op til 1 år efter din relation til OPR-Finance ophører, herunder afvikling af lån eller ophør af en låneaftale, hvorefter oplysningerne slettes.

 

1.2 Formidling af oplysninger til tredjeparter

 

Kommunikation via internettet og gennemførelse af den af OPR-Finance tilbudte tjenesteydelse vil kræve, at vores samarbejdspartnere, herunder administrationsselskaber udpeget af OPR-Finance samt IT-leverandører, blandt andet NETS, formidler eller behandler personoplysninger om dig. OPR-Finance videregiver også dit CPR-nummer til tredjeparter på baggrund af krav om videregivelse i henhold til hvidvasklovgivning samt til Experians RKI-register i forbindelse med validering som beskrevet ovenfor. Dog hverken sælger eller distribuerer OPR-Finance oplysninger, som giver tredjeparter mulighed for at markedsføre deres produkter og ydelser til dig.

 

1.3 Indsigt i og korrektion af dine personoplysninger

 

OPR-Finance vil i visse tilfælde overføre dine personoplysninger ud af EU. Dette sker eksempelvis, hvor vi anvender tredjepartudbydere uden for EU, herunder blandt andet cloud services. I disse tilfælde sikrer vi os, at enhver overførsel af personoplysninger ud af EU sker på baggrund af et legitimt overførselsgrundlag, herunder Kommissionens standardbestemmelser eller EU-U.S. Privacy Shield.

 

Du kan anmode om en kopi af aftalen, der regulerer overførslen af personoplysninger ved at rette henvendelse til kundeservice@opr-virksomhedslån.dk.

 

1.4 Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke, anmode om indsigt i og berigtigelse eller sletning af de personoplysninger, som OPR-Finance behandler om dig. Endvidere har du til enhver tid ret til at anmode om, at behandlingen af personoplysninger begrænses samt til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Dette kan gøres ved at kontakte OPR-Finance via kundeservice@opr-virksomhedslån.dk, ligesom du her kan stille spørgsmål til OPR-Finances behandling af personoplysninger.

 

Du kan til enhver til indbringe en klage for Datatilsynet, hvis du ønsker at klage over OPR-Finances behandling af personoplysninger.  

 

2 Cookies

 

2.1 Hvad er cookies?

”Cookies” er betegnelsen for små tekstfiler, som lægges på brugerens computer eller andet IT-udstyr. Ved hjælp af Cookies kan vi genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Ved at hente informationen i den lagrede cookie kan vi genkende dig og dine valg, som er registreret i den enkelte cookie. Dette gør oplevelsen af hjemmesiden bedre, og ofte kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

 

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login, og hvordan hjemmesiden benyttes.

 

Ved at anvende Hjemmesiden giver du samtykke til, at OPR-Finance benytter cookies som beskrevet nedenfor.

 

2.2 Hjemmesidens anvendelse af cookies

OPR-Finance bruger forskellige cookies til at optimere dit besøg på Hjemmesiden. Dette sker dels når du navigerer rundt på Hjemmesiden, dels til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside og slutteligt med markedsføring for øje.  

 

OPR-Finance anvender cookies fra en række forskellige Udbydere. Nedenfor kan du se en samlet oversigt over hvilke cookies OPR-Finance bruger:

2.3 Tredjepartscookies

OPR-Finance bruger en række ydelser fra tredjeparter på vores hjemmeside. Disse bruger til tider også cookies. Tredjepartscookies bruges blandt andet til at generere statistik på dine besøg på denne hjemmeside. Til dette bruges cookien til at se, hvilke sider du besøger og hvor længe du besøger dem. Tredjepartscookies bruges derudover med henblik på markedsføring. For at kunne gøre dette bruger vi systemer som oplistet ovenfor. Disse informationer kan ikke føres tilbage til brugerens identitet. Se i øvrigt skemaet ovenfor, hvor de cookies vi anvender, er oplistet.

 

Denne hjemmeside indeholder komponenter fra tredjeparter. Anvendelsen af disse tredjepartskomponenter medfører, at indehaveren af komponenten modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, hvilke sider du besøger på denne hjemmeside og lignende. Er du samtidig med dit besøg på denne hjemmeside logget på en tjeneste fra en af disse tredjeparter, vil tredjeparten kunne henføre de tekniske data til din profil. Den behandling der sker herved, ligger uden for OPR-Finance’s kontrol og er et forhold mellem dig og indehaveren af tredjepartskomponenten.

 

2.4 Sådan fjerner du cookies

Såfremt du ikke ønsker, at OPR-Finance sætter cookies på dit udstyr, kan du fjerne denne funktion. Har du tidligere samtykket kan du tilbagekalde dit samtykke ved at klikke her. Nedenfor finder du vejledninger til, hvordan du fjerner cookies i de forskellige browsere:

 

 

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktioner på www.OPR-virksomhedslån.dk, som ikke virker.

 

Kontakt OPR-Finance

 

Du kan kontakte OPR-Finance via e-mail: kundeservice@opr-virksomhedslån.dk, eller med brev til OPR-Finance ApS, Bredgade 30, 1260 København K.