11.12.2017

Erhvervslån beregner: Få det fulde overblik over prisen på dit erhvervslån

OPR-Virksomhedslån - Prøv vores enkle erhvervslån beregner

 

 

Hos OPR-Virksomhedslån tilbyder vi erhvervslån til små og mellemstore virksomheder.

Står du med en fantastisk idé, men mangler du driftskapital i nogle måneder til at komme rigtig godt i gang med din virksomhed? Eller har du pludselig fået uventede udgifter, som skal betales lige nu og her, selvom du først har kapitalen om noget tid?

Hos OPR-Virksomhedslån kan du låne lige fra 20.000 kroner til den uventede udgift eller op til 500.000 kroner til en større investering i dit firma. Og du bestemmer selv, hvor lang en periode du ønsker at afbetale dit virksomhedslån over. Vi tilbyder nemlig en løbeperiode på alt fra en måned og helt op til 24 måneder på dit virksomhedslån.

Online låneberegner til erhvervslån

Du kan nemt prøve vores erhvervslån beregner online. Vores låneberegner til erhvervslån fastslår helt tydeligt, hvad det koster at optage et lån hos os. Hos OPR-Virksomhedslån går vi nemlig ind for enkle og ukomplicerede erhvervslån med klare priser og uden uventede ekstraomkostninger. Prøv vores erhvervslån beregner og se, om vores lån er en god løsning for dig og din virksomhed.

Prøv vores erhvervslån beregner!

Beregneren viser straks, hvad et virksomhedslån koster hos os. Vores låneberegner til erhvervslån giver dig nemt mulighed for at justere lånebeløbet, samt hvor hurtigt du ønsker at betale dit virksomhedslån tilbage. Prøv dig lidt frem – så kan du med det samme se det faste månedlige afdrag og den samlede pris for lånet på vores erhvervslån beregner.

Det er helt uforpligtende, og du skal ikke registrere dine kontaktoplysninger eller andet for at få resultatet. Vi opkræver ét fast ekspeditionsgebyr, som dækker alle omkostningerne i forbindelse med dit virksomhedslån.

Få adgang til dit virksomhedslån allerede i dag

Er du tilfreds med resultatet af vores låneberegner til erhvervslån, så kan du ansøge om dit ønskede lånebeløb med det samme. Derefter vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, så du kan få adgang til ekstra kapital til din virksomhed allerede fra i dag.

Ansøgningen udfylder du elektronisk her på vores hjemmeside. Har du spørgsmål, kan du ringe til vores kundeservice alle hverdage og få en snak med en af vores medarbejdere.