7.5.2018

Erhvervslån til finansiering af din virksomhed

Sunde virksomheder med sorte tal på bundlinjen oplever at have svært ved at få godkendt lån i banken. Siden finanskrisen er bankerne blevet meget mere tilbageholdende med at låne penge ud. De fleste direktører har dog brug for at kunne låne til finansiering af deres virksomhed, og det skaber behov for at kunne vælge andre lånemuligheder.

Hos OPR-Virksomhedslån tilbyder vi kapital til både enkeltmandsvirksomheden og til de større firmaer. Har du behov for finansiering til virksomhedens drift, udvikling, etablering eller til vedligeholdelse i måneder med nedgang? Uanset dine bevæggrunde kan vi hjælpe dig med et erhvervslån i op til 24 måneder.

Hjælp til finansiering ved uventede udgifter

Uventede udgifter opstår for selv de mest kompetente virksomhedsejere. Vi har eksempelvis hjulpet vognmanden, der er selvstændig med sit eget personlige firma, hvorfra han har kontrakt med en stor speditør, som han kører for.

I sin travlhed glemmer han alt om at sætte penge til side til den årlige forsikringspræmie. Da regningen falder, vil banken ikke tilbyde en kortløbet kassekredit. De 40.000 kroner låner han i stedet hos OPR-Virksomhedslån, og han betaler lånet af ved at tage ekstra vagter de næste måneder.

Et andet klassisk eksempel indenfor lastbiltransport er uheld. Der opstår her et akut behov for at få lastbilen repareret, men der er ikke tid til at vente alt for længe med at få lastbilen op at køre igen. Ordrerne er booket, og kørselsbogen er fyldt de næste mange uger frem. Så er der pludselig behov for en hurtig udbetaling på 150.000-200.000 kroner, så bilen kan blive repareret og hurtigst muligt kan komme på vejene igen.

Hos OPR-Virksomhedslån kan du få dit lån udbetalt allerede i dag. Når du ansøger om lån på en hverdag inden klokken 16, vurderer vi din ansøgning allerede samme dag.

Prøv vores låneberegner

Har du akut behov for kapital til din virksomhed? Prøv vores låneberegner og se, om et kortvarigt firmalån hos os kan være løsningen på finansiering af din virksomhed. Vi har faste priser uden ekstra gebyrer, så du altid ved, hvad et lån koster hos os, inden du ansøger.

Du kan låne op til 500.000 kroner hos os, og du får pengene udbetalt med det samme. Slut med lange møder og uproduktiv ventetid. I 2016 udlånte OPR-koncernen 162 millioner euro ud til mindre virksomheder over hele Europa – og vi kan også hjælpe dig.

Finansiering af virksomhed_OPR Virksomhedslån