14.5.2018

Lån til opstart af virksomhed: Få opfyldt drømmen om egen virksomhed

Drømmer du om at starte din egen virksomhed, så du kan blive herre over din egen tid? Her får du nogle af vores råd til at starte virksomhed, uden at det går ud over din privatøkonomi.

Lån til opstart af virksomhed

Som iværksætter bliver du hurtigt opmærksom på udfordringen i at finde finansiering til din virksomhed. Faktisk er finansiering den sværeste opgave for nye virksomheder efterfulgt af salg og god markedsføring. Det viser en undersøgelse fra Ernst & Young.

Mange iværksættere bliver afvist, når de søger om lån til opstart af virksomhed i deres bank. Og afvisningen kan skræmme mange fra at komme i gang med at starte egen virksomhed. Det er ærgerligt, for fremskaffelse af kapital er livsnerven for nystartede virksomheder.

Hvis du også har måtte gå til banken forgæves, så overvej i stedet, om du har mulighed for at starte småt op ved hjælp af et mindre lån fra en mere risikovillig långiver? Hos OPR-Virksomhedslån stiller vi ikke krav om sikkerhed, når vores kunder søger lån til opstart af virksomhed. Hvis du tror på, at virksomheden kan lykkes, så sidder vi klar til at gennemgå din ansøgning og sandsynligvis bevilge dig dit ønskede lån. Udfyld din ansøgning her!

Vurder dit finansieringsbehov

Start med at vurdere dit kapitalbehov. Med et startbudget kan du bedre tage stilling til, hvor stort et lån du skal bruge til opstart af virksomheden. Husk at sætte penge af til din første månedsløn, hvis du ikke har anden indtægt.

Poster på startbudgettet kan også være udbetaling af tre måneders leje af lokaler, produktionsudsyr, indkøb af varelager, kasseapparat eller kontorartikler og kopimaskine. Måske har du også brug for revisorhjælp og penge til markedsføring.

Overvej hvilken selskabsform du skal vælge

Skal din virksomhed registreres som ApS, IVS, I/S, A/S eller som enkeltmandsvirksomhed? Mulighederne er mange, når du skal vælge selskabsform til din virksomhed. For det kan være dyrt at vælge forkert, hvis virksomheden pludselig ikke går som forventet. Derfor er det vigtigt i forbindelse med dit valg af selskabsform, at du tager stilling til, hvordan du forventer at komme ud af virksomheden igen.

Størstedelen af nye iværksættere vælger at drive enkeltmandsvirksomhed eller et anpartsselskab. Enkeltmandsvirksomheder har den fordel, at der ikke er krav om et kapitalindskud, og at du kan tage et eventuelt underskud med dig som skattefradrag over i et lønmodtagerjob, hvis virksomheden ender ud i at måtte lukke. Selskabskonstruktionen har omvendt den fordel, at du ikke hæfter personligt, og at du således “kun” risikerer at tabe den indskudte kapital på minimum 50.000 kr.

Uanset hvilken selskabsform du vælger, står vi hos OPR-Virksomhed klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at komme godt fra start. Vi tilbyder lån til opstart af virksomhed med op til 24 måneders tilbagebetalingstid. Kom godt i gang – ansøg her!

Lån til opstart af virksomhed - OPR-Virksomhedslån