14.5.2018

Lån penge med CVR-nummer

For små og mellemstore virksomheder er akut pengemangel en af de hyppigste udfordringer. Hos OPR-Virksomhedslån tilbyder vi erhvervslån til dig, der er registreret med CVR-nummer. Ansøgningen foregår online, og du behøver ikke at fortælle os, hvad pengene skal bruges til. Hos os kan du få adgang til dit lån allerede samme dag, til forskel fra din bank, hvor der hurtigt kan gå dage eller uger, før du får svar på din henvendelse.

Hvornår er der behov for at låne penge med CVR-nummer?

Vi giver her nogle eksempler på, hvilke kunder der har glæde af vores virksomhedslån.

Flere mindre virksomheder oplever, at der kan være lang ventetid på fakturering. Kunden lægger en stor bestilling men kræver til gengæld, at betalingen først skal falde 60 eller 90 dage senere. Sådan en aftale kan presse mange små virksomheder, hvor der mangles pengene til husleje, løn og lignende, mens kundens betaling lader vente på sig.

Andre virksomheder har behov for ekstra kapital til at indkøbe varer i forbindelse med en ordre, som først senere bliver udbetalt. Desuden har vi kunder, der arbejder sæsonbetonet. I de stille måneder kan der nemt opstå behov for at tage et erhvervslån, selvom virksomheden generelt er i god trivsel og på årsbasis har grønne tal på bundlinjen.

Overskueligt lån til dig med CVR-nummer

Et virksomhedslån kan sikre firmaets fremtid, men banken kan være længe om at give svar, og det kan koste dyrt. Andre gange er banken meget forsigtig og siger nej, selvom du føler dig sikker på, at du kan betale lånet tilbage. Hos OPR-Virksomhedslån har vi specialiseret os i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, som har brug for kapital nu og her og vurderer, at de kan betale pengene tilbage inden for nogle måneder.

Vi har en ambition om, at det skal være nemt og overskueligt at låne penge med dit CVR-nummer. Derfor kan du eksempelvis se vores priser her på hjemmesiden, uden at du skal oprette et login eller oplyse os din e-mailadresse.

Lån penge med CVR-nummer uden ventetid

Ved akut pengemangel kan det være svært at vente i flere uger på, at banken giver svar på låneansøgningen. Har du brug for hurtigt at kunne låne penge med dit CVR-nummer? Så ansøg hos os. Når du har fundet NemID, bankoplysninger og oplysninger om virksomhedens tegningsret frem, kan du klare resten af ansøgningen på få minutter.

Vi tilbyder lån til langt de fleste virksomheder. Send os din ansøgning og få svar allerede i dag eller næste hverdag. Det giver dig en hurtig afklaring på, om vi kan låne dig de penge, din virksomhed står og mangler.

Vigtige overvejelser inden du låner

Pengene bliver udbetalt, så snart vi har godkendt din ansøgning. Vores del af arbejdet går hurtigt, og det giver dig mulighed for at tage dig lidt betænkningstid, før du ansøger om dit lån. Det er eksempelvis en god idé at overveje, hvor mange penge du har brug for. Låner du for lidt, kan et ekstra lån blive nødvendigt. Låner du for meget, skal du bare betale ekstra for noget, du ikke har brug for. Læg en forretningsplan med et budget for dine kommende udgifter, så du har overblik over, hvor mange penge du skal låne.

Løbetiden er også vigtig at regulere, når du låner penge med CVR-nummer, så den passer til virksomhedens økonomi. Vi kan desværre ikke sætte betalingen på pause eller regulere beløbet, når du først har optaget lånet. Så vær realistisk, når du vælger din løbetid, så du har råd til at betale af på lånet hver måned.

Lån penge med CVR-nummer - OPR-Virksomhedslån