20.4.2018

Lån penge til dit firma og oplev fornyet vækst

Har du brug for et lån til din virksomhed? De fleste firmaer har på et eller andet tidspunkt brug for et lån for at kunne starte op, investere eller klare sig igennem en stille periode. Behovet for et lån behøver ikke at være ensbetydende med, at firmaet klarer sig dårligt eller burde lukke ned. Der er mange helt legale årsager til, at et lån kan være dét, der hjælper virksomheden igennem en stor uventet udgift eller resulterer i ekstra vækst. Læs bare med herunder, hvor en historie fra den virkelige verden viser, hvorfor det at låne penge til sit firma kan være en ganske fornuftig løsning.

Firmalån giver fornyet vækst i butikken

Et ægtepar henvender sig til OPR-Virksomhedslån og ansøger om et lån. De ejer en børnetøjsforretning med tilhørende webshop, og det kører fint for dem. Salget går godt, og parret drømmer om muligheden for at kunne udvide forretningen med flere varer og måske flere ansatte.  

En dag bliver butikken ved siden af deres sat til salg. Nu er der en chance for at kunne overtage lokalerne og udvide børnetøjsforretningen. De mangler penge til de tre måneders indskud til den ekstra husleje. Desuden skal de have råd til indretning af lokalerne samt til udvidelse af varesortimentet og varelageret.

Først går de til banken for at få finansiering. Men banken afviser dem på grund af betænkninger omkring parrets vækstambitioner og markedsudviklingen i byen. Ægteparret har dog brug for et hurtigt svar, så nabolokalerne ikke pludselig bliver afsat til anden side. Derfor beslutter de sig for at søge om et lån hos OPR-Virksomhedslån.

Med tre tidligere virksomhedslån har parret en god fornemmelse af, hvor meget de skal låne, og hvor hurtigt de vil kunne betale lånet ud. I alt kommer ægteparret til os med et behov for at låne omkring 300.000-400.000 kroner. Deres ansøgning bliver godkendt samme dag.

Med dette fjerde firmalån lykkes det butiksejerne at gribe chancen for at leje sig ind i lokalerne i nabobutikken. Den ekstra plads udnytter de til at tage nye mærker ind i butikken og udvide sortimentet med børnesko. De nye tiltag udvider butikkens kundeskare og ægteparret kan – som forventet – betale deres fjerde virksomhedslån tilbage inden for den tidsramme, de havde valgt for lånet. 

Er du også interesseret i at låne penge til dit firma?

Uanset om du har en butik, arbejder hjemmefra, kører ud som håndværker, ejer en mellemstor virksomhed eller drømmer om at starte din egen forretning, så kan du låne penge til dit firma hos os.

Kan du se muligheder, som banken af en eller anden grund ikke vil finansiere? Ansøg om et firmalån hos os og hav pengene på din konto allerede samme dag.

Lån penge til dit firma - OPR Virksomhedslån