7.12.2017

OPR-Virksomhedslån – rengøring i ét snuptag!

Vi er nået til den sidste individuelle videopræsentation i konkurrencen ”Danmarks bedste idé”, og du kan således nu se mere om ideen ”Scrape It”, som Peter Lind og Jimmi Lind har skabt sammen her

”Scrape It” har, som navnet antyder, til formål at lette rengøringen uden at få beskidte fingre. Anvendelsesmulighederne er alsidige, men i første omgang er produktet tiltænkt hospitaler, eller restaurationsbranchen, hvor man med ”Scrape It” hurtigt og nemt kan samle spildte ting op, når man har travlt.

Vi synes, at ideen lyder simpel men samtidig solid, fordi der med høj sandsynlighed også vil være et markedspotential ift. anvendelse i private hjem. Derudover er produktet fremstillet af overskudsmasse fra sukkerrør, og vi tænker at produktet derved falder naturligt ind i tidens ånd om genbrug og miljøvenligt affald.

Vi er med ovenstående færdige med de individuelle videopræsentationer, men i uge 50 kan du se dommerpanelets vurderinger af de seks finalisters ideer. Derefter holder vi en julepause, inden den offentlige afstemning om ”Danmarks bedste ide” starter i uge 2. Vinderen af konkurrencen afsløres i uge 3.

Følg som altid med på Ekstra Bladet eller modtag direkte opdateringer omkring slutspurten ved at like vores Facebook side eller følge os på LinkedIn.

Gense de individuelle videopræsentationer med de øvrige finalister nedenfor:

Allan Hylbech og hans ide SWOPBOX.

Trine Henneberg og hendes ide ”Skærmbrillen”.

Kaj Petersen og hans ide: ”Remouladeskraberen”.

Jacob Elholm og hans ide: ”Gipsbeskytteren”.

Jørgen Skyt og hans ide: ”Brøkberegneren”.

 

Læs mere om os og virksomhedsfinansiering, samt dine lånemuligheder her: www.opr-virksomhedslån.dk