6.7.2016

OPR-Virksomhedslån er åbnet!

OPR-Virksomhedslån er åbnet! OPR-Virksomhedslån.dk kan nu tilbyde en hurtig og enkel låneløsning til danske erhvervsdrivende. Virksomhedslånene er målrettet til små- og mellemstore virksomheder med et dagsaktuelt lånebehov.

Låneansøgningen foretages sikkert online via vores hjemmeside, hvor du bl.a. skal bruge dit personlige NemID. Vi behandler lånesøgningerne straks efter, at vi har modtaget dem. Vi tilsigter at både lånebeslutning og udbetaling af virksomhedslånet foretages samme dag.

Prisfastsætningen hos OPR-Virksomhedslån er åben og klar: Der opkræves ét fast ekspeditionsgebyr, som omfatter alle lånets omkostninger. Således ved du, på forhånd, hvad virksomheden skal betale for hele lånet. Afbetalingen af virksomhedslånet sker i ligelige månedlige ydelser. Du kan se prisfastsætningen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde.

OPR-Virksomhedslån udbydes af OPR-Finance ApS, som er det finskejede OPR-Vakuus Oy’s datterselskab. OPR-Vakuus Oy har eksisteret siden 2005, og koncernens udlån var i 2014 på i alt 80 mio. EUR. OPR koncernen betjener sine kunder i fire EU-lande gennem sine kontorer i København, Helsinki, Stockholm og Prag. Ud over virksomhedslån tilbyder koncernen bl.a. forbrugerlån, forbrugerkredit, samt fakturerings- og afbetalingsløsninger til netbutikker.