1.3.2019

OPR-Virksomhedslån - er du vores nye kollega?

Søg om jobbet hos os og bliv vores nye: Cross-Functional Operations & Product Manager

 

Har du potentiale, så har vi virksomheden, du kan vokse i.

 

Vil du arbejde i en international, hurtigt voksende og innovativ organisation med en mission om at udfordre de traditionelle finansieringsnormer? Så kan vi tilbyde en positiv atmosfære og arbejdskultur.

 

Vi vokser og leder derfor efter endnu en ny kollega til vores team i København. Udover at deltage i den daglige drift, vil dine opgaver omfatte udvikling af vores produktudbud og støtte dets marketing samt en række administrative opgaver. Derfor forventer vi, at du er en målrettet teamspiller, der er ivrig efter udfordringer, men at du også kan tage individuelt ansvar og beslutninger for en bred vifte af forretningsfunktionerne.

 

Dine kvalifikationer:

 

 • Relevant bachelorgrad eller kandidatgrad.
 • Ivrig efter nye opgaver.
 • Naturligt kundeorienteret.
 • Evne til at begå dig i en iværksætterorganisation.
 • Flydende både skriftligt og mundtligt på såvel dansk som engelsk.
 • Meget struktureret arbejdsmetode og stærke analytiske færdigheder.
 • Behersker Microsoft Excel, Power Point og Word på professionelt niveau.
 • Evne til at tænke kreativt med henblik på at optimere processer uanset størrelse eller kompleksitet.

 

Hvis du har ovenstående, så har vi en åben og uformel kultur med en høj grad af ’empowerment’ og ansvar. Vi har masser af alsidige og udfordrende opgaver, som både kan matche dine kvalifikationer samt udvikle dem yderligere. Samtidig har du i høj grad mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af ​​produkter og løsninger i vores voksende internationale og entreprenante organisation.

 

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 

 • Kreditvurdering af låneansøgninger, daglig opfølgning med nuværende kunder, afstemning af konti, opfølgning på udestående betalinger, koordinering med inkassobureau mv.
 • Vedvarende udvikling af videns materiale (dybdegående artikler, analyser m.m.) til www.smvguiden.dk og koordinering med vores samarbejdspartner om back-end udvikling af siden.
 • Løbende AML-opgaver i forhold til Finanstilsynets krav og et særligt fokus på at udvikle vores rapportering til Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og international Kriminalitet (SØIK).
 • Ansvar for idéudvikling, implementering og gennemførelse af en række omfattende projekter i forhold til ovenstående.
 • Ad hoc-opgaver.

 

Dit arbejde er planlagt til at starte snarest muligt. Bemærk derfor venligst, at stillingen vil blive besat, så snart den rette kandidat er fundet.

 

Kort om os

OPR-Finance er det danske datterselskab af det finske og privatejede kredit- og finansieringsselskab OPR-Finance Oy, som blev grundlagt i 2005. Koncernen tilbyder forbrugskreditter, forbrugslån og finansiering til virksomheder og er markedsledende i dets hjemland. Vores kontorer er i øjeblikket placeret i Helsinki, Stockholm, København, Amsterdam og Prag. Koncernen har ydet lån for EUR 192 mio. i de sidste 12 måneder.

 

Ansøgningsproces

Grundet den relativt nye persondataforordning kan vi desværre ikke modtage din ansøgning, CV, eksamenspapirer m.m. per e-mail. Du bedes i stedet sende en e-mail til landschef Martin Frederiksen martin.frederiksen@opr-finance.dk, hvor du i emnefeltet skriver ”Ansøgning”. Herefter vil du få tilsendt brugernavn, kodeord og et link til vores database, hvor du kan uploade dokumenterne, hvorefter vi kontakter dig.