27.2.2019

OPR-Virksomhedslån - kinesisk nytår og danske SMV’ers kinesiske muligheder

Bliv klogere på, hvordan du kommer i gang med eksport eller import til og fra Kina med SMVGuidens februar nyhedsbrev. Nyhedsbrevet er fyldt med gode råd om, hvad du skal være opmærksom på, inden du går i gang, og indeholder ligeledes en række referencer til potentielle sparringspartnere samt organisationer, som kan hjælpe dig, både før og i mens du starter dit nye forretningsområde øst på.

 

Derudover belyser vi også, hvorfor det kan være en god idé at få eksterne kompetencer tilført i din bestyrelse eller advisory board, inden du går i gang.

 

Læs mere i øvrigt om internationalisering på SMVGuiden, eller se med i videoen START-OBS international, hvor succesfulde danske iværksættere giver gratis råd og tips om, hvordan du kan skabe en international virksomhed.

 

Har du endnu ikke tilmeldt dig SMVGuidens nyhedsbrev, så gør det allerede i dag og modtag månedligt de væsentligste nyheder og tendenser for danske SMV’er - vi har f.eks. tidligere skrevet om Ændringerne i dagpengereformen for selvstændige og Ændringerne i den nye ferielov. Derudover udvides SMVGuiden ugentligt med nyt indhold dedikeret til dig som virksomhedsejer.

 

Følg os på Facebook og/eller på LinkedIn.