21.8.2018

OPR-Virksomhedslån - kom godt fra start som selvstændig

Går du rundt med drømmen om at komme i gang med din iværksætteridé, så kan du nu se eller downloade vores magasin: SELVSTÆNDIG - når idé går fra drøm til virksomhed.

 

 

Vi står bag magasinet?

Vi har udarbejdet magasinet i samarbejde med Jyllands-Posten, og det ligger i naturlig forlængelse af det samarbejde som vi indledte tilbage november 2017. Samarbejdets centrale del er en stor digital, og løbende udbygget, artikelserie med fokus på iværksætteri og de udfordringer, du kan møde, når du starter din virksomhed op. Det er et udvalg af disse artikler, du kan læse i nærværende magasin.

 

Væksten skal sikres fremadrettet

Vi mener ikke, at der er nogen tvivl om, at den fremadrettede vækstmotor for dansk økonomi, ligger i de danske små og mellemstore virksomheder, samt at vi ønsker at spille en aktiv rolle i denne vækst. Dog ved vi også, at en god idé i sig selv ikke nødvendigvis er ensbetydende med, at man kan drive en virksomhed på længere sigt og få den til at spire. Selv mere erfarne forretningsfolk kan ikke være verdensmestre i alle discipliner inden for virksomhedsdrift. Der er masser af fælder og sten, du kan snuble over, og mange må desværre give op give op - du kan læse vores blogindlæg om netop det: Hvornår går din virksomhed konkurs?

 

Øge dit vidensniveau og opnå resultater

Vi har dermed, og med udgangspunkt i ovenstående, en klar vision om at øge vidensniveauet samt forbedre samarbejdsmulighederne for små og mellemstore virksomheder i Danmark, således at hver enkelt virksomhed kan fokusere på sin kerneforretning. Vi stiller i denne første udgave af magasinet skarpt på de hovedemner, som efter vores mening kan være relevante, når en idé går fra at være en drøm til at blive en rigtig virksomhed i tiden efter de første 10 minutter. Hvis du allerede er godt i gang som selvstændig, kan du måske springe frem til side 19 i magasinet og hente inspiration til at vækste din forretning.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende direkte opdateringer om det at være virksomhedsejer, kapitalfremskaffelse til din virksomhed, virksomhedslån og meget mere. Du kan også følge os på Facebook og/eller på LinkedIn.