1.10.2018

OPR-Virksomhedslån - vækst din virksomhed med viden

I vores første udgave af magasinet SELVSTÆNDIG havde vi fokus på, hvordan du kommer videre fra idéstadiet og i gang med din virksomhed. I denne 2. udgave af magasinet SELVSTÆNDIG er vi nået til de driftsmæssige aspekter af din virksomhed.

 

Magasinets anden udgave er netop blevet sendt ud til en lang række danske virksomhedsejere, men du har ligeledes mulighed for at se eller downloade det nedenfor.

 

 

De driftsmæssige udfordringer er i centrum

Anden udgave udkommer i naturlig forlængelse af vores første magasin, som vi sendte på gaden for et halvt år siden. Interessen for de driftsmæssige aspekter af din virksomhed udspringer af de faktiske udfordringer som vi har observeret, og som du sandsynligvis også vil møde på vejen mod succes og vækst for din virksomhed. Det er desværre langt fra alle virksomheder, som når deres mål - vidste du, at cirka en tredjedel af alle danske virksomheder lukker eller går konkurs efter kun 3-5 års drift? Det kan du læse mere om i vores artikel: Hvornår går din virksomhed konkurs?

 

Omsæt viden til succes og vækst for din virksomhed

Med afsæt i ovenstående og vores klare vision om at øge vidensniveauet og forbedre samarbejdsmulighederne for små og mellemstore virksomheder, vil vi gerne være med til at ændre denne statistik i en mere positiv retning. Vi har derfor endnu en gang samlet en række digitale artikler fra vores langvarige samarbejde med Jyllands-Posten i nærværende magasin, som netop fokuserer på virksomhedsdrift. Emnerne spænder bredt, men vil sandsynligvis være relevante, hvad enten din virksomhed er i opstartsfasen, har haft talrige år i drift eller står foran et generationsskifte.

 

Yderligere inspiration og gode råd

Hvis du allerede er godt i gang som selvstændig, kan du måske springe frem til side 19 i magasinet og hente inspiration i vores finansieringsoversigt hvor du kan se hvad andre har anvendt deres erhvervslån til. Der er også masser af gode råd at hente i vores START-OBS videoer nedenfor hvor en lang række succesfulde danske iværksættere deltager.

 

 Emne

 START-OBS video og nyhedsbrev

 Hvordan får du idéen til din virksomhed?

 Idéen

 Få ekspertråd til din startup

 Opstarten

 Er det en dans på roser at være selvstændig?

 Kritiske spørgsmål

 Kan iværksættere både være innovative og ledere? 

 Ledelse

 Forkromede strategiplaner eller intuition?

 Strategi og værdier

 Få et boost til at gå internationalt med din virksomhed

 International

 Skal du outsource dele af virksomhed?

 Outsourcing

 Lidt eller meget marketing og hvilket mix?

 Markedsføring

 Få eksperternes råd til din salgsproces

 Salget

 Hvordan vælger du den rigtige medarbejder?

 Rekruttering

 Hør hvordan du får et godt netværk til din startup

 Netværk

 Hør eksperternes største startup-fejltagelser

 De største fejl og læringer

 De sværere tider

 Sådan håndterer du modgang i din virksomhed

 Finansiering

 Ekstern finansiering eller ej?

 Vækst

 Hvor hurtigt kan du vækste?

 Iværksætter i Danmark

 Er Danmark et godt iværksætterland?

 Kan du kombinere start-ups med et familieliv?

 Work-life-balance

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende direkte opdateringer om det at være selvstændig, ”flere gode råd”, erhvervslån og meget mere. Du kan også følge os på Facebook og/eller på LinkedIn.